vineri, 25 octombrie 2013

...do it like a brother, do it like a dude




Cu mult timp în urmă, dacă o femeie ar fi etalat o ținută în genul celei pe care o port astăzi probabil ar fi declanșat un nou Razboi Mondial, ar fi fost arsă pe rug sau omorată cu pietre.
Apoi Coco Chanel a creat și purtat pentru prima dată pantalonii, iar moda a luat-o pe un drum total diferit de cel propus, sau pe mai multe, având în vedere diversitatea stilurilor din prezent.

Pantalonii retro din anii '50 sunt reinventați și se bucură de un binemeritat succes în ultimii doi ani sub forma blugilor "baggy" care par a fi furați din garderoba iubitului.
Pornind de la ideea de lejer dar sexi, se dezvoltă un adevarat stil Boyfriend, care se va impune și în domeniul cămășilor și al accesorilor.
Femeile uita pentru un moment de magia pe care o oferă clasica "little black dress" și se vor incadra in tendințe, păstrandu-și în același timp rafinamentul prin pantofii cu toc, accesorii și mici detalii.

Ce îmi place mie cel mai mult la ținutele în genul acesteia e că oferă libertatea de a ne exprima liber personalitatea, nu au atât de multe reguli, ceea ce înseamnă că este exclusă posibilitatea expunerii unui outfit complet greșit.
Chiar dacă principalul minus este că se pierde din inocență si simplitate, blugii boyfriend sunt ușor de purtat, iar prin modelele diferite pot fi "accesațí" de aproape toate vârstele.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu